Н Ауто София ЕАД е дружество създадено през 2003 г. и е най-големият дилът на Рено Нисан България ЕАД на територията на страната, предлагащ пълната гама от нови автомобили Nissan, произвеждани за европейския пазар. Продажбено-сервизният център е сред най-модерните в страната, осигуряващ и широка гама от нови продукти, свързани с повишаване на качеството на обслужване на клиентите с цел изграждане на дългосрочни взаимоотнояения и доверие.

 

В началото на април 2014 година Н Ауто София представи напълно обновен шоурум, отговарящ на последните стандарти на марката. Новата визуална идентичност бе представена миналата година в Братислава, а България е една от първите държави в света, която я лансира. Инвестицията в проекта е малко над 100 000 евро. С това марката предприема един изцяло иновативен подход към клиента. Нисан залага на взаимодействието, премахва бариерите и превръща престоя в шоурума в едно цялостно завършено преживяване. Освен обновената визия приоритет на фирмата е професионалното и компетентно обслужване, което клиента на марката получава от любезният, мотивиран и обучен екип на Н Ауто София.

 

Материалната база, в която Н Ауто София осъществява своята дейност, е обособена в следните звена : Автосалон Nissan и Автосервиз Nissan,– изградени по най-новите изисквания на производителя, Администрация , Кафе и паркинг за клиенти с площ над 1000м2. Продажбено-сервизният център е сред най-модерните в страната и Европа , разположен на 4 500 кв. метра / 2 100 кв.метра застроена площ/ в район Лозенец, на бул.Н.Вапцаров №47, на 10 минути от центъра на гр.София.

През периода 2009г. – 2010г., Нисан София откри 2 -ри автосервизен комплекс за  Nissan на бул. Европа – Воденичарски Път №4. Комплексът е разположен върху място от 8000 кв.метра и има два корпуса – електромеханичен сервиз и сервиз каросерийни ремонти , с обща застроена площ от 2600 кв. м. До момента той е най-големия сервизен комплекс на  Nissan в България. 

На 21.12.2009г. Нисан София откри и Продажбено-сервизен комплекс в гр. Велико Търново. Комплексът е разположен на площ от 7500 кв.м. и има обща застроена площ от 2000 кв.м, която включва : два автосалона, склад, автосервиз, сервиз каросерийни ремонти, офиси , битови помещения и паркинг за клиенти и нови автомобили. Комплексът е най-големия в северна България и ще обслужва всички клиенти на марките в централна северна България.

Нисан София ЕАД е единственият оторизиран Nissan High Performance Center за България, Сърбия, Македония и Румъния, където е възможно да бъде закупен и сервизиран Nissan GT-R.. От почти 2700 дилърства на Nissan в Европа, само 64 са оторизираните, които могат да продават и сервизират Nissan GT-R. От 2010 г. Н Ауто София има честа да бъде един от тях.

За да улесни своите клиенти, Н Ауто София – разработи и внедри широка гама от напълно нови продукти, свързани с повишаване на качеството на предлагане и обслужване на новозакупени автомобили с марка Nissan, а именно:


  • 5 годишна гаранция;
  • Услугата „Заместващ автомобил” в случай на повреда или ПТП;
  • Изгодни лизингови схеми от 15% аванс до 5 години;
  • Оперативен лизинг; 
  • Обратно изкупуване;
  • За нетърпеливи клиенти разполагаме с лизинг „24 часа до ключ”;
  • Test Drive за всички модели;
  • Договори за следгаранционно обслужване на преференциални цени;
  • Регистрация на директно закупени автомобили и т.н.
  • Пълна козметика за автомобилите – полиране, пране, основно почистване и т.н.
  • Други

 

Целта на Н Ауто София е да постигне максимално удовлетворение за клиента, пълно и всеобхватно обслужване с най-висок професионализъм изцяло според философията и стандартите на марката Nissan, стремейки се към пълно съвършенство точно каквито са качествата и духа на предлаганите автомобили Нисан.


 

 

X