Новото Murano на Nissan: Оптимална аеродинамика (видео)

Nissan разпространи ново видео, посветено на усилията, положени от инженерите и дизайнерите на марката, за създаването на оптимална аеродинамика на новото поколение на луксозния всъдеход Murano. Всеки един от елементите на екстериора на автомобила, в това число и стилистиката на задните светлини, е съобразен с желанието на марката да предложи възможно най-добрата ефективност и възможно най-добрите показатели по отношение на обтекаемостта на конструкцията, допринасяща за понижаването на разхода на гориво.
Новото Murano на Nissan, което дебютира на салона в Ню Йорк в средата на миналия месец, идва с изцяло променен дизайн на екстериора и интериора, в който са съчетани стил, динамика и лукс. Новата генерация на модела демонстрира новата стилистична посока, в това число новото V-образно оформление на предната част, диодните "бумеранг" светлини и нов "плуващ" таван.

Стилният дизайн е продължен и в интериора на новото Murano, където откриваме по-ниско инструментално табло, по-широка централна конзола, специални предни и задни седалки, система NissanConnectSM с навигационна система и интеграция за мобилни телефони, 8-инчов пълноцветен чувствителен на допир екран, луксозна аудиосистема Bose с 11 колони и други. Допълнителен простор във вътрешността се постига благодарение на големия панорамен стъклен таван.

Новото Murano на Nissan е оборудвано с 3.5 литров, V-образен, шестцилиндров двигател, комбиниран с вариаторна предавателна кутия, и възможност за избор между версии с предно и 4х4 задвижване. В оборудването на луксозния всъдеход са включени система за предупреждаване при движещи се обекти, система за предупреждение при възможност от удар отпред, адаптивна спирачна система и други.
X